Sjekkesider

Sjekkereplikker, tips, spill og sider
Subscribe

7 Seriøse sjekketips fra FHM

May 20, 2012 By: admin Category: Sjekketipsstyle="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="6817910724">

 

Der er ikke noe gitt fasit på hva som funker når man skal ut å sjekke opp noen.. Vi er alle forskjellige og responderer ulikt på forskjellig holdning og sjarm.

FHM har derimot satt opp 7 sjekketips som de mener fungerer godt i de fleste tilfeller.

 

Kvinne foran pc

 

1. Det er viktig å være avslappet og ha et glimt i øyet.. Pass på å smile så mye som mulig.

2. Du har sikkert vurdert å gå bort til en dame, men trukket deg på grunn av kalde føtter en gang du også?? Vel det er en 3 sekunders regel som sier at: Når du ser en kvinne du synes er pen og du ønsker å sjekke opp, så gå bort til henne innen 3 sekunder fra du bestemte deg for å sjekke henne opp.

3. Ikke lyv! En hvit løgn kan fint brukes for å slippe unna med noe du mener hun ikke har noe med, men ikke lyv for å vokse i hennes øyne. Det vil nesten garantert slå tilbake om det skulle bli seriøst.

4. Finn noen med likt eller lavere energinivå enn deg selv. Det kan fort se ut som om du er nedenfor til en kvinne som har et høyere energinivå.

5. Ikke blås ut all informasjon om deg selv med en gang. Lek litt med henne og la heller hun få snakke. Det er ikke noe galt i at du holder litt mystikk i luften..

6. Sett en tidsbegrensning til den andre parten med en gang.. Eksempel: “Hei.. Jeg har noen kompiser som venter på meg der borte, men ville bare si at…” Dette gjør sjansen større for at en kvinne som ikke er interessert ikke bruker opp din tid. Er hun derimot interessert, vil du merke det med en gang.

7. Hold deg rolig og avslappet. Viser du desperasjon, kan det fort skremme henne bort. Ikke overøs henne med drinker. Da vil hun tro at hun har deg rundt fingeren og mister interessen. Det er heller når hun spanderer på deg en drink for at du skal være der lengre at du har gjort noe riktig.

 

Dette er vel en ganske så basic regel rekke som vi alle bør holde oss innenfor når vi er på sjekker’n.

Det er selvfølgelig mye sjekketriks eller sjekke linjer man kan pugge, men det er noe man må bruke etter hva man selv føler seg konfertabel med.

Se også i menyen under kategorier og bla gjennom en haug med både morsomt og nyttig stoff..

 

style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="5341177520">

Leave a Reply