Sjekkesider

Sjekkereplikker, tips, spill og sider
Subscribe

Romantiske filmer

 

Tips til romantiske filmer

 

Romantiske filmer er et viktig verktøy for å skape den riktige stemningen. Dette gjelder enten du er forelsket i kvinnen som kommer på besøk hjem til deg eller du prøver å sette stemningen med din kjære.

Under har vi listet opp en del filmer som garantert vil utgjøre en stor forskjell for deg.

 

 

mann og kvinne kysser1. The Notebook – En fattig mann forelsker seg i en rik kvinne. Da han endelig klarte å vinne hennes hjerte, ble de skilt fra hverandre på grunn av de sosiale omstendighetene.

Imdb rating: 7,9

Skuespillere: Gena Rowlands, James Garner og Rachel McAdams

>>>Se trailer her<<<

 

 

Meg Ryan og Tom Hanks2. You’ve got mail – To forretning rivaler hater hverandre. De kommuniserer til hverandre og flørter over mail uten helt å vite hvem de prater med. En meget romantisk fortelling som får deg til sitte klistret til skjermen under hele filmen.

Imdb rating: 6,3

Skuespillere: Tom Hanks, Greg Kinnear og Meg Ryan

>>>Se trailer her<<<

 

 

cover på film3. Pride & prejudice – Det gnistrer godt når Elizabeth Bennet møter den single, rike og stolte Mr. Darcy. Problemet er bare at Mr. Darcy har falt for en kvinne i en mye lavere klasse. Er det mulig å overkomme stolthet og fordom?

Imdb rating: 7,7

Skuespillere: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Brenda Blethyn og Donald Sutherland

>>>Se trailer her<<<

 

 

Forside cover på film4. Sleepless in Seattle – Sønnen til en enkemann ringer inn på et radio show i håp om å finne den rette for hans far. Selv om faren er i mot den form for “dating” skjer ting i mot hams vilje. En koselig klassiker som du bare er nødt til å ha sett minst en gang.

Imdb rating: 6,7

Skuespillere: Tom Hanks, Meg Ryan og Ross Malinger

>>>Se trailer her<<<

 

 

Richard Gere kysser en kvinne5. An Officer and a Gentleman – Kort fortalt.. Jobben på Navey flight school må gjøres ferdig. Mens dette foregår, er det mange hindringer på veien. Han får hjelp av hans sersjant og den nye kjæresten for å fullføre.

Imdb rating: 6,8

Skuespillere: Richard Gere, Debra Winger og David Keith

>>>Se trailer her<<<

 

 

Film plakaten til Titanic filmen6. Titanic – En gutt og jente med helt forskjellig sosial bakgrunn møtes tilfeldigvis på det “usynkbare” RMS Titanic. Til tross for skipets skjebne oppstår det en fantastisk kjærlighetshistorie som vil smelte de fleste hjerter.

Imdb rating: 7,6

Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet og Billy Zane

>>>Se trailer her<<<

 

 

to som holder hverandre tett intil7. Ghost – Etter å ha blitt drept som et resultat av et ran, oppstår han som et spøkelse for ha tid med den han elsker så utrolig høyt.

Imdb rating: 6,9

Skuespillere:  Patrick Swayze, Demi Moore og Whoopi Goldberg

>>>Se trailer her<<<

 

 

cover på film8. Dirty Dancing – Hun drar på ferie med familien sin på en slags “holiday camp”. Der møter hun en danselærer som hun forelsker seg i.

Imdb rating: 6,5

Skuespillere: Patrick Swayze, Jennifer Grey og Jerry Orbach

>>>Se trailer her<<<

 

 

9. Definetely maybe – Far forteller historien om sitt tidligere liv til sin 11 år gamle datter. Kanskje var det litt vel mye informasjon for en liten jente å bli servert?

Imdb rating: 7,2

Skuespillere: Ryan Reynolds, Rachel Weisz og Abigail Breslin

>>>Se trailer her<<<

 

Ta gjerne å kommentere med noen filmer som du selv vil foreslå..

 

Siden er under oppbygging, så kom gjerne tilbake for oppdatering…

1 Comments to “Romantiske filmer”


  1. Anbefaler youve got mail på det sterkeste!!!!!

    1


Leave a Reply