Sjekkesider

Sjekkereplikker, tips, spill og sider
Subscribe

Romantiske tips

 

 

Romantikk

Her er noen romantiske tips som kan hjelpe deg godt på vei om du står fast.

Det å være romantisk er faktisk ganske så hardt arbeid. Noen mennesker tror faktisk at det er lite krevende og er lite arbeid for å være det som kan betraktes for romantisk. Det er ikke nok å gi henne noen morsomme sjekkereplikker eller sjekketriks. Det er sikkert morsomt i starten, men etter hvert må du nok gi litt mer av deg selv. Å være romantisk, krever at du gjør noe spesielt ut fra det du har plukket opp av din kjæres interesser. Da er du nødt til å hele tiden ha ørene oppe når hun snakker til deg og hele tiden tenke ut om det er noe hun sier som kan brukes til å få frem en romantisk situasjon.

 

bilde av en rose og skriften jeg elsker deg

 

Hva er romanse?

Det eksisterer ingen mal for hva som er romanse egentlig er. Et romantisk øyeblikk kan oppstå helt plutselig uten at noen har gått inn for at noe spesielt skulle skje. Man kan forstå det slik at en mann ikke er romantisk av natur. Det er kvinnens syn, syn og drømmer som må oppfylles for at hun skal oppfatte hendelsen for romantisk. Det er derfor vi menn må ta oss sammen og bruke mye energi og tenking for å skape en slik stemning.

Det som ofte ansees som romantisk, er ting som krever noe innsats for å fullføre. Det bør være noe utenom det vanlige, personlig samtidig som at det skal vise at du bryr deg.

Senario: Din kjæreste fortalte en gang i starten av forholdet at hun som liten pike drømte om å sitte på hest og kjerre. Akkurat denne informasjonen er ytterst viktig om du trenger noe ide for hva du skal gjøre for din kjære som kan anses som romantisk.

Om du plutselig og uten forvarsel stiller opp en dag med hest og kjerre, har du vist din kjære at du hører på henne når hun snakker om seg selv. Hun vil anse dette for overraskende, omtenksomt og romantisk.

 

to som kysser i solnedgang

 

Indre romanse

  • Søte ting – Teddybjørner, valper og amor med pil og bue er søt og romantisk. Et bilde hvor to søte barn kysser på en eng av roser er noen få ting som fort kan forandre stemningen. Det å benytte seg av søte ting som en del av settingen for å skape en romantisk stemning er et meget godt verktøy for mannen. Kvinner har en tendens til å like små ting og anser dette som søtt. Dette kan være alt fra mini sjampo flasker, bitte liten utgave av en bamse, godtepose eller andre små gjenstander.
  • Dempet belysning – Telys er meget romantisk. Soloppgang og solnedgang er romantisk. Dimmet lys i stuen eller ved kjøkkenbordet er romantisk. Det er derfor du ofte vil legge merke til at mange resteuranter har en dempet belysning i sine lokaler. Dette er ikke for å spare på strømmen, men rett og slett for å skape en mer romantisk stemning.
  • Rød – Rød er romantisk fordi fargen står for kjærlighet og lidenskap. Derfor om du skal kjøpe noe til henne bør det være røde roser, røde ballonger, rødt hjerte, rød bamse eller dikt skrevet på rødt papir.
  • Bakgrunnsmusikk – Konseptet med bakgrunnmusikk er at musikken skal være behagelig å ha i bakgrunnen uten at den skal overdøve praten mellom deg og din kjære. Et godt tips til bakgrunnsmusikk kan være en samling av ballader som hun har påpekt at hun liker. Bakgrunnsmusikk er en stor bidragsyter til å skape den rette stemningen.
  • Sjokolade – Mange kvinner har sett på romantiske filmer der hvor mannen kommer på døra med en rød hjerteformet konfekt eske og ser på det som veldig romantisk. Dette er noe som ikke selges over alt og derfor viser du at du har gjort en jobb for å glede henne.
  • Krøller – Du skulle kanskje ikke tro det, men krøller er romantisk. Dette gjerne i form av f.e.k.s. et kort skrevet med løkkeskrift. Pass på å få til noen lange og elegante sløyfer på den første bokstaven i hver setning som er på det kortet du gir din kjære ved sjokoladen og de røde rosene. Gavebånd som gjerne bør omfavne både rosene og konfekten tar seg også ekstra godt ut med krøller..
  • Det mest romantiske – Basert på det som er skrevet ovenfor vil kanskje det mest romantiske være et lite rødt stearinlys laget av sjokolade og formet som en teddybjørn som holder et hjerte med krøllete gavebånd og som spiller en melodi når du trekker den opp. Gir du din kjære noe slikt ved en solnedgang på stranda, kan du garantert leve en stund på denne overraskelsen.

Upraktisk gave

Praktiske ting er sjeldent noe romantisk. Kjøper du din kjære en stavmikser, toastjern eller noe annet praktisk vil du bomme stort om du tror på noen måte at det vil være romantisk. En romantisk gave er gjerne noe som hun ikke har bruk for. Noe som hun vil la stå på nattbordet ved senga og aldri røre igjen. Utrolig nok er det slike ting som får kvinnen til å smelte.

Personlige ting

Det å være romantisk krever at du gjør noe personlig. Et eksempel kan for eksempel være å lage en YouTube video. Samle sammen mange flotte bilder av henne og lage et slideshow med hennes yndling sang i bakgrunnen og legg det ut på YouTube.

Om du kan å spille instrument vil det være en stjerne i margen om du skriver en sang tekst og fremfører den til henne med guitar, piano eller et annet instrument som du kan å bruke.

Et selvskrevet dikt er personlig og derfor også romantisk. Om du ikke kan å skrive dikt, finnes det mange nettsider som forteller deg hvordan du skal gå frem.

Husk viktige dager

Det er ikke så alt for romantisk om du husker hennes bursdag, datoen i året dere ble kjærester eller forlovelsesdatoen. Men tro meg når jeg sier at det er tvert imot romantisk å glemme det!

 

Konklusjon

Det er ingen fasit på hva du skal gjøre for å være romantisk. Det mest romantiske er det du kommer opp med selv. Tenk gjennom den tiden den tiden du har vært i forholdet. Finn frem spesielle ting hun har sagt til deg tidligere og bruk det. Så lenge du viser henne at du prøver å være romantisk, kan det ikke så så galt at det ikke er godt for noe. Det er romantisk bare at du prøver!

Skulle det være noen andre gode tips der ute, setter vi stor pris på at du deler det med oss andre under kommentarer.. Takk

 

 

1 Comments to “Romantiske tips”


  1. Flott innlegg :)

    1


Leave a Reply