Sjekkesider

Sjekkereplikker, tips, spill og sider
Subscribe

Sjekkesider Thai Dating

April 17, 2012 By: admin Category: Internasjonale sjekkesiderstyle="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="6817910724">

 

Når vi nå skal finne sjekkesider på nett, finner du et hav å velge mellom. Det eransiktet til ei jente fra thailand alt fra kurdiske damer, Tsjekoslovakiske, Russiske til Thai damer. I dette innlegget har vi valgt å fremme de sidene som er verd å fremme for den som ønsker en flørt med Asiatiske damer.

Dette er damer som gjerne kommer fra Japan, Kina, Korea, Vietnam, Taiwan og kanskje mest Thailand.

 

Noen av sidene kan man fint bruke uten at det koster noe penger med noen begrensninger mens andre må man betale med en gang. Det er vel som regel slik at de beste sidene tar seg betalt for at man skal finne seg en flørt, men til gjengjeld har man mye mer å velge mellom også..

 

Les også om noen av de beste sjekketriks

 

Her er noen Sjekkesider som er relatert til Thai dating

Sidene er listet opp fra de som vi anser som de mest kjente med mest trafikk øverst..

 

  • Farangdate Er kanskje den nettsiden hvor det er enklest å komme i jente i hvit singlettkontakt med Thai jenter uten å måtte bruke penger eller legge igjen noe kort og konto nr. Vi kjenner flere i Norge som er svært fornøyd med akkurat denne sjekkesiden, så det er absolutt verd å ta en titt.
  • Thai Love Links er en god side å starte med. Siden er enkel og oversiktlig og det vil ta sin tid å se gjennom alle som har lagt seg ut der.. Virker som en populær side for mange Nordmenn.
  • Thai kisses er også en av de mest populære sidene for å finne en date fra Asia. Her er det så mange som velger å bli medlem, at de fleste single i Asia vet hvor de skal legge seg inn for å finne sin date.
  • Pretty Thai Girls er en side som vi ikke har valgt å legge så mye i. Var så vidt innom, men kan for all del være en side som fungerer.. Var litt vel mye skrift på Thai som kanskje kan gjøre det litt vanskelig for noen av oss å lese. Likevel er det en del trafikk der, så hvorfor ikke prøve seg innom. Her har du likevel ingen ting å tape.
Les også:

Vi setter stor pris på tips eller informasjon fra andre som har hatt opplevelser med andre Thai dating sider.

Del gjerne denne siden på FB eller gi oss en Google +1 om du liker denne siden..

style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="5341177520">

Leave a Reply