Sjekkesider

Sjekkereplikker, tips, spill og sider
Subscribe

Velkommen til sjekkesider

March 20, 2012 By: admin Category: Uncategorizedstyle="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="6817910724">

Over tid har det blusset opp av muligheter for å finne en flørt. Du kan møte opp på speed dating i ditt nærområde som omhandler å møte så mange single av motsatte kjønn som over hodet mulig på kortest mulig tid. For så å luke ut de som er av interesse og møte de igjen for en litt lengre date. For den som ikke har hørt om dette før, så kommer det et eget innlegg om akkurat det emnet.

 

Nettsider for å finne en flørt? 

Det finnes så mange nettsider der ute for tiden som tilbyr den tjenesten å søke blant andre single for så å ta opp en prat med de. Dette er både gratis sjekkesider og betalt versjon som det er å velge mellom. Vi har tenkt å lage en stor oversikt over hvilke sjekkesider det er å velge mellom både i Norge og utland. Også liste opp de som tilbyr gratis prøvetid, slik at de som er nye innenfor området får prøve seg frem.

 

Hva er lureri og hva er ekte??

Når du kommer innom en date side på nettet, er det viktig at du gjør litt granskning før du velger å gi fra deg viktig informasjon. Nettsiden trenger ikke å ha de medlemmene som det utgis for å være. Det finnes mange der ute som kun er ute etter pengene dine og er villig til å strekke seg langt for å få de. Dette er noe som også vi kommer til å ta en nærmere titt på.

 

Date spill.. Hva er det?

I det siste har det også blusset opp med virtuelle dating spill som du kan bruke til å finne deg en flørt eller kjæreste. Dette er spill som gir deg muligheten til å lage din egen karakter og bruke den som om det var i virkeligheten. Der har du muligheten til å snakke med andre online, danse med de, date, ha sex med eller bare dra på en virtuell fest. Det er selvfølgelig muligheter for å legge opp web cam tilkobling også.

Denne form for dating kommer til å bli fremtiden. I årene fremover vil SIM verdenen komme nærmere og dette vil bli den form for sjekking som tar over de typiske sjekkesidene som vi har nå.

Vi har testet ut en del av de Sim sjekke spill som er der ute på markedet og vi vil komme snart tilbake med et godt innlegg om akkurat det emnet.

 

Dette er bare noe av det vi kommer til å ta for oss i tiden fremover, så vi håper du kommer tilbake for flere oppdateringer..  Takk.

 

style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
data-ad-client="ca-pub-8898020453545852"
data-ad-slot="5341177520">

Leave a Reply